Ingrids Couture logo

Wat is een Personal Dressmaker?

Een Personal Dressmaker, is een professional die gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte kledingstukken voor individuele klanten. Deze vakmensen hebben expertise in het (ver)maken van kledingstukken, het ontwerpen van nieuwe kleding en het maken van patronen die perfect passen bij de maten en voorkeuren van de klant. Ze werken nauw samen met de klant om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk uniek en perfect op maat is, waardoor de klant zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in hun outfit.

Voordelen van het inschakelen van een Personal Dressmaker

Het inschakelen van een Personal Dressmaker biedt tal van voordelen ten opzichte van het kopen van confectiekleding. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

Voordelen van Personal Dressmaker Voordelen van confectiekleding
Kleding op maat gemaakt Standaardmaten
Unieke ontwerpen Beperkte keuze in ontwerpen
Persoonlijke aandacht en service Geen persoonlijke service

Door te kiezen voor een Personal Dressmaker kunnen klanten genieten van kledingstukken die perfect passen, uniek zijn en met zorg zijn gemaakt om aan hun specifieke wensen te voldoen.

Wat is een Personal Dressmaker?

Maatwerk bij Ingrids Couture

Bij Ingrids Couture is het mogelijk om zowel nieuwe als oude kledingstukken te laten (ver)maken, zodat ze perfect passen bij de maten en voorkeuren van de klant. Door het vakmanschap en de aandacht voor detail van een Personal Dressmaker worden kledingstukken getransformeerd tot unieke en comfortabele outfits die de klant met trots kan dragen.

Ontwerp

Het ontwerpen van kledingstukken bij Ingrids Couture is een proces waarbij de klant actief betrokken wordt. Met oog voor de wensen en stijl van de klant wordt er samen met de Personal Dressmaker een uniek ontwerp gecreëerd dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid en lichaamsvorm van de klant.

Patroondiensten bij Ingrids Couture

De Personal Dressmaker bij Ingrids Couture biedt ook patroondiensten aan, waardoor klanten de mogelijkheid hebben om zelf stoffen te kiezen en hun eigen ontwerpen tot leven te brengen. Met professioneel advies en begeleiding wordt elk patroon op maat gemaakt, zodat klanten kunnen genieten van kledingstukken die volledig uniek en persoonlijk zijn.

Voel je fijn en trots in een kledingstuk op maat

Bij Ingrids Couture wordt het ontwerpen van kledingstukken een samenwerking tussen de klant en de Personal Dressmaker. Door nauw samen te werken en rekening te houden met de wensen en lichaamsvorm van de klant, ontstaat een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij de persoonlijkheid van de klant. Met patroondiensten op maat kunnen klanten zelf hun stoffen kiezen en unieke ontwerpen realiseren, waardoor zij kunnen stralen in kledingstukken die volledig aan hun verwachtingen voldoen.

Wat is een Personal Dressmaker?

Ervaring en expertise in het leveren van de beste kwaliteit

Bij Ingrids Couture is er een rijke ervaring en expertise in het leveren van hoogwaardige maatwerk kledingstukken. De Personal Dressmaker werkt nauwgezet en met oog voor detail om ervoor te zorgen dat elk kledingstuk perfect past en voldoet aan de verwachtingen van de klant. Met ruim 40 jaar ervaring in het vakgebied, wordt elke outfit met precisie vervaardigd en afgewerkt, waardoor klanten kunnen rekenen op de beste kwaliteit.

Hoge kwaliteit stoffen en duurzame stiksels

Bij Ingrids Couture worden hoogwaardige stoffen gebruikt voor het maken van maatwerk kledingstukken. Door te kiezen voor materialen van topkwaliteit, kan de Personal Dressmaker garant staan voor duurzame en comfortabele kleding die lang meegaat. Bovendien worden alle stiksels en afwerkingen met zorg uitgevoerd, waardoor de kledingstukken niet alleen mooi zijn, maar ook stevig en robuust. Door te investeren in kwaliteit materialen en vakmanschap, kunnen klanten bij Ingrids Couture rekenen op maatwerk kledingstukken die aan de hoogste standaarden voldoen.

Persoonlijke service tijdens kennismaking en doorpas

Bij Ingrids Couture wordt elke klant voorzien van persoonlijke service, zowel tijdens de kennismaking als tijdens de doorpas van het maatwerk kledingstuk. De Personal Dressmaker streeft ernaar om elke klant op zijn gemak te stellen en te zorgen voor een naadloze ervaring. Of u nu liever langskomt bij Ingrid thuis in Zoetermeer of de voorkeur geeft aan een huisbezoek, alles is bespreekbaar om aan uw behoeften tegemoet te komen. Tijdens de kennismaking wordt er uitgebreid de tijd genomen om uw wensen en voorkeuren te bespreken, zodat het ontwerp en de stofkeuze perfect aansluiten bij wat u in gedachten heeft. Bij de doorpas wordt er zorgvuldig gekeken naar de pasvorm en eventuele aanpassingen die nodig zijn, zodat het eindresultaat een kledingstuk is waar u trots op kunt zijn. Benieuwd of een Personal Dressmaker iets voor u is? Neem dan gerust contact op met Ingrids Couture via het contactformulier op de website of bel rechtstreeks naar +31 6 39425499.

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou. Ik heb vele mensen geholpen om zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding. Zo wil ik jou ook helpen je persoonlijkheid te weerspiegelen in wat je draagt, zodat je kunt stralen en jezelf zijn.

Neem contact op

Contactgegevens

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.