Ingrids Couture logo

Het verschil tussen maatkleding en made-to-measure kleding

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe outfit, zijn er veel verschillende opties om uit te kiezen. Je kunt gaan voor de standaardmaten die je in de winkel vindt of je kunt kiezen voor kleding die speciaal voor jou op maat is gemaakt. Maar wat is het verschil tussen maatkleding en made-to-measure kleding? In dit artikel leggen we het uit en laten we je zien waarom Ingrids Couture de beste plek is om je kleding op maat te laten maken.

Wat is maatkleding?

Maatkleding is kleding die speciaal voor jou op maat is gemaakt. Dit betekent dat het patroon en de afmetingen van de kleding helemaal zijn aangepast aan jouw lichaam. Bij maatkleding wordt er rekening gehouden met alles, van de lengte en breedte van je schouders tot de rondingen van je buik en heupen. Dit resulteert in kleding die perfect past en je figuur flatteert.

Voordelen van maatkleding

Het dragen van maatkleding heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het comfortabeler omdat het perfect past bij je lichaam. Daarnaast krijg je een unieke outfit die niemand anders heeft. Je hebt volledige controle over de stijl, kleur en stoffen die worden gebruikt, waardoor je kunt kiezen voor iets dat echt past bij jouw persoonlijke smaak en stijl.

Het verschil tussen maatkleding en made-to-measure kleding

Made-to-measure kleding

Made-to-measure kleding lijkt op maatkleding, maar er zijn toch enkele verschillen. Bij made-to-measure kleding wordt er nog steeds rekening gehouden met je lichaamsafmetingen, maar er wordt gebruik gemaakt van een standaardpatroon dat wordt aangepast aan jouw lichaam. Dit zorgt voor een goede pasvorm, maar niet zo perfect als bij maatkleding.

Voordelen van made-to-measure kleding

Het voordeel van made-to-measure kleding is dat het minder duur is dan maatkleding. Ook kan het sneller worden gemaakt omdat er al een patroon aanwezig is dat kan worden aangepast. Made-to-measure kleding is ook een goede optie als je niet volledig tevreden bent met de standaardmaten die je in de winkel ziet, maar als je geen noodzaak ziet voor een volledig op maat gemaakt patroon.

Het verschil tussen maatkleding en made-to-measure kleding

Ingrids Couture: de beste plek om kleding op maat te laten maken

Als je op zoek bent naar de beste plek om kleding op maat te laten maken, dan is Ingrids Couture de perfecte optie. Ingrids heeft jarenlange ervaring in het maken van maatkleding. Ze gebruikt alleen de beste stoffen en materialen om ervoor te zorgen dat de kleding er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens heel comfortabel zit.

Bij Ingrids Couture krijg je een persoonlijke ervaring waarbij je samenwerkt met een expert in het maken van maatkleding. Het hele proces begint met een consult gesprek waarin jullie je wensen bespreken en de stijl en pasvorm van je nieuwe outfit bepalen. Vervolgens wordt er een patroon getekend en wordt de kleding gemaakt met oog voor detail en kwaliteit.

Conclusie

Nu je het verschil weet tussen maatkleding en made-to-measure kleding is het aan jou om te beslissen welke optie het beste bij jou past. Als je kiest voor maatkleding, dan is Ingrids Couture de beste plek om je kleding op maat te laten maken. Bij Ingrids Couture krijg je niet alleen een uniek en perfect passend pasteitje, maar ook nog een hele persoonlijke ervaring waarbij jouw wensen centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit voor een speciale gelegenheid of gewoon wilt investeren in kleding die lang meegaat, Ingrids Couture is de perfecte optie.  Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem dan contact op met Ingrids Couture. Dit kan via het contactformulier of telefonische met nummer +31 6 39 42 54 99.

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou. Ik heb vele mensen geholpen om zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding. Zo wil ik jou ook helpen je persoonlijkheid te weerspiegelen in wat je draagt, zodat je kunt stralen en jezelf zijn.

Neem contact op

Contactgegevens

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.