Over mij

Wie ben ik

Hallo ik ben Ingrid

Hallo, ik ben Ingrid! Ik ben een ervaren kleermaker en ontwerper van unieke kledingstukken die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en lichaam. Ik ben geboren en getogen in Den Haag, maar woon momenteel in Zoetermeer. Hoewel ik in Zoetermeer woon worden mijn diensten gewaardeerd door klanten in heel Zuid-Holland en daarbuiten. Ik ben gepassioneerd over alles wat met mode te maken heeft en ik sta bekend om mijn persoonlijke aandacht voor elke klant.

Ingrid Mulder | Ingrid Couture

40+ jaar ervaring

Ik heb veel ervaring opgedaan met diverse klanten.

Vrouwen

In mijn carrière heb ik mij vooral gefocust op de vrouwenmode.

BN'ers

In mijn carrière heb ik al verschillende BN'ers mogen kleden.

Kwaliteit

Door mijn ervaring weet ik de beste kwaliteit op te leveren.

Flexibel

Maatwerk aan huis

Sommige mensen hebben minder tijd en vinden het fijner als ik bij hen langs kom. Zo hoeven ze niet uit het comfort van hen eigen huis en kom ik langs om maten op te meten en de kledingstukken door te passen.

Kennis

Mijn ervaring

Ik heb meer als 40 jaar ervaring in de modewereld en ben op jonge leeftijd begonnen met het geven van naailes. Ik was een uitblinker op de modevakschool en heb mijn vaardigheden verder ontwikkeld bij Hardies in Den Haag. Toen ik kinderen kreeg, ben ik gestopt bij Hardies en heb ik Ingrids Couture opgericht. Naast mijn werk bij Ingrids Couture ben ik betrokken geweest bij enkele leuke modeprojecten en daarnaast geef ik weer naailes.

Over mij - Ingrids Couture

Over mij - Ingrids Couture

Keuze

Waarom Ingrids Couture

Bij Ingrids Couture ben je verzekerd van hoogwaardige dienstverlening en een uitstekende ervaring. Ik ontwerp en vervaardig op maat gemaakte kledingstukken die perfect passen bij jouw persoonlijke stijl en lichaam. Ook kan ik bestaande kleding aanpassen zodat deze beter aansluit op jouw wensen en lichaam. Bovendien kan ik een geheel nieuwe outfit voor je creëren die speciaal is ontworpen voor jouw unieke smaak en stijl. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de modewereld ben ik bekend als een van de meest vakkundige kleermakers in het land. Bij Ingrids Couture kun je rekenen op persoonlijke aandacht, toegewijd vakmanschap en een bevredigende ervaring. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier, of bel mij direct met nummer +31 6 39 42 54 99. Tot snel!

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.