Kleding op maat

Diensten

Kledingstuk op maat laten maken

Heb je ooit overwogen om kleding op maat te laten maken? Wil je weten of het de juiste keuze is voor jou en wat de voordelen zijn? Lees dan hieronder verder voor meer informatie of neem contact op met Ingrid om jouw specifieke wensen en mogelijkheden te bespreken.

Kleding op maat

Kleding op maat

Betekenis

Wat is kleding op maat

Kleding op maat is een unieke service waarbij het kledingstuk specifiek op de wensen en het lichaam van de klant wordt afgestemd. Er wordt rekening gehouden met de persoonlijke stijl, maten en pasvorm van de klant. Hierdoor is elk stuk uniek en perfect passend. Deze service is vooral populair als het gaat om formele gelegenheden zoals bruiloften en zakelijke evenementen waar mensen er op hun best uit willen zien. Het proces begint met het opmeten van de klant om zo de juiste maten te bepalen. Vervolgens wordt er in overleg met de klant besproken welke stijl, stoffen en details worden gebruikt om het perfecte kledingstuk te creëren. Hierna wordt het kledingstuk gemaakt, en na een laatste pasronde kan de klant met trots over straat lopen met hen nieuwe kledingstuk op maat.

Voordelen

Voordelen van kleding op maat

Het laten maken van kleding op maat heeft vele voordelen. Zo ben je verzekerd van een perfecte pasvorm en krijg je een uniek kledingstuk dat niemand anders heeft. Ook is het mogelijk om de details en stoffen volledig naar eigen wens te kiezen. Bovendien gaat kleding op maat vaak langer mee doordat het beter is afgestemd op het lichaam van de drager. Zo zit kleding op maat niet alleen beter maar is het ook nog duurzamer voor het milieu.

Kleding op maat

Kleding op maat

Keuze

Waarom Ingrids Couture

Ingrids Couture is dé plek om kleding op maat te laten maken. Ingrid heeft al ruim 40 jaar ervaring in de modewereld en wordt geprezen om haar vakkundigheid. Ingrids Couture biedt een persoonlijke benadering en zorgt ervoor dat elk kledingstuk volledig naar wens is. Wil jij ook een uniek kledingstuk dat perfect past? Neem dan contact op met Ingrid voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.