Ingrids Couture logo

Kleding op maat voor speciale lichaamstypes

Het vinden van de juiste kleding kan een hele uitdaging zijn, vooral als je lichaam net iets anders is dan het ‘gemiddelde’. Voor veel vrouwen is het een herkenbaar probleem. Misschien heb je bredere heupen dan de standaard maat, ben je kleiner of langer dan de gemiddelde vrouw, of heb je moeite met het vinden van goed passende kleding vanwege een andere lichaamsvorm. De oplossing? Kleding op maat laten maken. Bij Ingrids Couture ben je aan het juiste adres voor kleding op maat in diverse maten en stijlen.

Waarom kleding op maat?

Kleding op maat heeft veel voordelen ten opzichte van confectiekleding. Het grootste voordeel is dat de kleding perfect past. Veel vrouwen hebben moeite met het vinden van goed passende kleding, wat kan leiden tot frustratie en onzekerheid. Kleding op maat zorgt ervoor dat de kleding perfect past en je er op je best uitziet.

Bij Ingrids Couture wordt de kleding op maat gemaakt om jouw specifieke lichaam perfect te passen. Dit betekent dat de kledingstukken niet alleen op maat worden gemaakt qua lengte en breedte, maar dat er ook rekening wordt gehouden met andere factoren, zoals de stand van je schouders, de lengte van je armen en de vorm van je taille.

Kleding op maat voor speciale lichaamstypes

Voor welke lichaamstypes is kleding op maat geschikt?

Bij Ingrids Couture is kleding op maat geschikt voor alle lichaamstypes, ongeacht de lichaamsvorm of maat. Dit betekent dat je bij Ingrids Couture terecht kunt voor kleding op maat als je bijvoorbeeld een zandloperfiguur hebt, bredere heupen dan gemiddeld, een grotere of kleinere cupmaat dan de gemiddelde vrouw of als je langer of korter bent dan gemiddeld. De kleding wordt perfect aangepast op jouw lichaam, zodat jij er op je best uitziet.

Petite vrouwen

Petite vrouwen hebben vaak moeite met het vinden van kleding die goed past, omdat standaardmaten meestal ontworpen zijn voor langere lichamen. Dit kan resulteren in te lange mouwen, broekspijpen en roklengtes. Kleding op maat bij Ingrids Couture biedt uitkomst voor petite vrouwen door kleding te creëren die perfect aansluit op hun kortere lichaamsafmetingen. Dit zorgt ervoor dat de proporties in balans zijn en petite vrouwen zich zelfverzekerd en stijlvol kunnen voelen in hun kleding.

Curvy vrouwen

Curvy vrouwen hebben vaak bredere heupen, een voller figuur of een grotere cupmaat dan de gemiddelde vrouw. Hierdoor kan het lastig zijn om goed passende kleding te vinden in reguliere winkels. Kleding op maat bij Ingrids Couture houdt rekening met deze specifieke kenmerken en zorgt ervoor dat de kleding perfect aansluit op de vormen van curvy vrouwen. Zo wordt niet alleen comfort gegarandeerd, maar ook een stijlvolle look die het beste uit hun unieke vormen haalt.

Lange vrouwen

Lange vrouwen kennen het probleem van te korte mouwen, broekspijpen en jurken maar al te goed. Standaardmaten zijn namelijk niet altijd geschikt voor hun langere lichaamslengte. Gelukkig biedt Ingrids Couture uitkomst door kleding op maat aan te bieden die rekening houdt met de extra lengte van lange vrouwen. Hierdoor kunnen zij genieten van kledingstukken die perfect passen en hun lengte op een flatterende manier benadrukken.

Kleding op maat voor speciale lichaamstypes

Waarin onderscheidt Ingrids Couture zich?

Ingrids Couture hecht veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Er wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en er wordt veel aandacht besteed aan het maakproces. Dit zorgt ervoor dat de kleding niet alleen perfect past, maar ook lang meegaat en er altijd even mooi uitziet. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Bovendien biedt Ingrids Couture een persoonlijke touch. Ingrids Couture begrijpt dat geen enkel lichaam hetzelfde is en dat iedereen uniek is. Daarom wordt er gekeken naar wat jij nodig hebt en wil dragen, zodat de kleding perfect aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Het resultaat is dat je niet alleen kleding hebt die perfect past, maar ook kleding waar je je goed in voelt en waar je trots op kunt zijn.

Conclusie

Ingrids Couture biedt kleding op maat voor vrouwen met diverse lichaamstypes, waaronder petite, curvy en lange vrouwen. Door de focus op kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid krijg je niet alleen perfect passende kleding, maar ook items waar je lang van kunt genieten. Ingrids Couture begrijpt hoe belangrijk het is om je goed te voelen in je kleding en tevreden te zijn met hoe je eruitziet, ongeacht je lichaamsvorm of -afmetingen.

Ontdek wat Ingrids Couture voor jou kan betekenen door vandaag nog een afspraak te maken voor een persoonlijk adviesgesprek. Ervaar zelf het verschil dat kleding op maat kan maken in het versterken van jouw unieke schoonheid en zelfvertrouwen. Neem contact op via het contactformulier of telefonische met nummer +31 6 39 42 54 99.

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou. Ik heb vele mensen geholpen om zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding. Zo wil ik jou ook helpen je persoonlijkheid te weerspiegelen in wat je draagt, zodat je kunt stralen en jezelf zijn.

Neem contact op

Contactgegevens

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.