Ingrids Couture logo

Kleding op maat voor plus size vrouwen

Kleding op maat voor plus size vrouwen

Vrouwen met een maatje meer hebben vaak moeite om goed passende kleding te vinden in reguliere winkels. Het kan frustrerend zijn om telkens weer te moeten passen en vaak eindigt het in een teleurstelling. In dit artikel vertellen we je meer over het belang van kleding op maat voor plus size vrouwen en waarom Ingrids Couture de beste keuze is voor het laten maken van jouw maatkleding in Nederland.

Waarom is kleding op maat zo belangrijk voor plus size vrouwen?

Plus size vrouwen hebben vaak te maken met lichaamsdelen waar ze minder blij mee zijn. Het kan lastig zijn om dat te verbergen met kleding uit de reguliere winkel. Sommige vrouwen dragen daarom kleding die te groot is om zich te verstoppen terwijl anderen zich in strakke kleding proberen te persen omdat ze denken dat dat de enige optie is. Beide zijn geen goede oplossingen en kunnen eigenlijk alleen maar zorgen voor meer frustraties en onzekerheden. Kleding op maat kan dan de uitkomst bieden. De kleding wordt speciaal voor jouw lichaam gemaakt waardoor het perfect aansluit en daarmee ook jouw onzekerheden kan verbergen. Kleding op maat kan er dus voor zorgen dat jij je een stuk zelfverzekerder voelt en je niet meer hoeft bezig te houden met de kleding waarin je je minder lekker voelt.

Kleding op maat voor plus size vrouwen

Wat is plus size?

Het begrip “plus size” verwijst naar kledingmaten die groter zijn dan de standaardmaten die in reguliere winkels verkrijgbaar zijn. Plus size kleding is speciaal ontworpen voor vrouwen met een voller figuur en richt zich op het bieden van comfort, stijl en pasvorm. Over het algemeen begint plus size bij maat 42 en loopt het door tot maat 60 of zelfs nog groter. Het is belangrijk om te weten dat de term ‘plus size’ alleen betrekking heeft op de maat van de kleding en niet op iemands waarde of schoonheid.

Plus size mode erkent dat vrouwen in alle vormen en maten komen, en dat elke vrouw recht heeft op goed passende, modieuze kleding waarin ze zich zelfverzekerd voelt. In het verleden was er vaak een beperkt aanbod van stijlen en ontwerpen beschikbaar voor vrouwen met een grotere maat, maar tegenwoordig wordt plus size mode steeds meer geaccepteerd en omarmd door zowel consumenten als modeontwerpers.

Waarom is Ingrids Couture de beste keuze voor kleding op maat?

Als je op zoek bent naar kleding op maat voor plus size vrouwen, is Ingrids Couture de perfecte plek. Hier wordt elke outfit op maat gemaakt en zijn er geen beperkingen in stijl of stofkeuze. Ingrid zal samen met jou kijken naar jouw maten en persoonlijke stijl, om zo een perfect passend ontwerp te creëren.

Bij Ingrids Couture wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen en technieken. Het resultaat is een unieke, flatterende outfit die jarenlang meegaat. Je kunt erop vertrouwen dat de kleding perfect zit en er geweldig uitziet.

Hoe werkt het laten maken van kleding op maat bij Ingrids Couture?

Het laten maken van kleding op maat bij Ingrids Couture begint met een afspraak. Tijdens deze afspraak zal er alvast worden besproken wat jij graag zou willen en wordt er onder andere gekeken naar de stoffen die jij mooi vindt en wat goed bij jouw huidtype en figuur past. Na de eerste afspraak zal er een ontwerp worden gemaakt waarbij er rekening wordt gehouden met jouw specifieke wensen. Daarna volgt er een tweede afspraak waarbij er zal worden gepast en waarbij de laatste details besproken kunnen worden. Tot slot wordt de kleding helemaal afgemaakt en kan deze met trots door jou worden gedragen.

Kleding op maat voor plus size vrouwen

Conclusie

Kleding op maat kan er voor zorgen dat jij je zelfverzekerd en prettig voelt in de kleding die je draagt. Ingrids Couture is de beste keuzes als het gaat om het laten maken van kleding op maat voor plus size vrouwen. Door veel ervaring met verschillende lichaamstypes, kwalitatief hoogstaande stoffen en professionaliteit is Ingrids Couture de perfecte plek om jouw droomkleding op maat te laten maken. Maak snel een afspraak en voel je weer zelfverzekerd in de kleding die je draagt! Neem vandaag contact op via het contactformulier of telefonische met nummer +31 6 39 42 54 99

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou. Ik heb vele mensen geholpen om zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding. Zo wil ik jou ook helpen je persoonlijkheid te weerspiegelen in wat je draagt, zodat je kunt stralen en jezelf zijn.

Neem contact op

Contactgegevens

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.