Ingrids Couture logo

Kleding op maat voor lange vrouwen

Kleding op maat voor lange vrouwen

Als lange vrouw kan het vinden van goed passende kleding een uitdaging zijn. Je bent waarschijnlijk gewend aan broeken, mouwen en jurken die altijd net iets te kort zijn. Maar bij Ingrids Couture zijn deze problemen verleden tijd. Als specialist in kleding op maat voor lange vrouwen weet zij precies hoe ze kleding moet maken die perfect bij jouw lengte past.

Waarom kiezen voor kleding op maat?

Veel kleding die in reguliere winkels te vinden is, is ontworpen voor de gemiddelde lichaamslengte. Voor langere vrouwen kan dit betekenen dat de kleding niet goed past, te strak zit, of simpelweg niet mooi valt. Kleding op maat laten maken betekent dat je nooit meer hoeft te worstelen met een te kort broekspijp of te korte mouwen.

Bij Ingrids Couture begrijpt dat iedere vrouw uniek is en dus ook een unieke set maten heeft. Daarom maakt ze kleding op basis van jouw specifieke afmetingen. Dit zorgt er niet alleen voor dat de kleding perfect past, maar ook dat het op de juiste manier valt en jouw figuur flatteert.

Kleding op maat voor lange vrouwen

Het proces van kleding op maat maken

Bij Ingrids Couture begint het proces altijd met een persoonlijk consult. Hierbij bespreek je jouw wensen en maten met Ingrid. Op basis hiervan wordt een patroon gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met jouw lichaamsproporties.

Vervolgens wordt er samen met jou de stof en het model gekozen. Daarna begint het daadwerkelijke maakproces. Ingrid gaat aan de slag om jouw kledingstuk op maat te maken. Hierbij wordt elk detail nauwkeurig in de gaten gehouden. Hierna is jouw unieke kledingstuk klaar om opgehaald te worden. Voilà: een perfect passend kledingstuk dat is gemaakt om jouw lengte en figuur te flatteren.

Unieke kleding op maat

Als je kleding op maat laat maken, weet je zeker dat je unieke stuks hebt die niemand anders heeft. Bij Ingrids Couture is het mogelijk om een volledige garderobe op maat te laten maken. Dus of je nu op zoek bent naar een perfect passende broek, elegante jurk, blouse, of jasje, je kunt hier terecht voor al je kleding.

Je kunt er ook voor kiezen om toe te voegen graveringen, borduursels of andere personalisaties om je kledingstukken nog unieker te maken. Ingrids Couture kan jou hierin goed adviseren. Je weet zeker dat je een unieke stijl hebt, en je ziet er altijd op en top verzorgd en gekleed uit.

Kleding op maat voor lange vrouwen

Kleding op maat is mogelijk bij Ingrids Couture

Kleding op maat laten maken is een investering in jezelf en jouw garderobe. Bij Ingrids Couture is het doel dat jij je geweldig, elegant en zelfverzekerd voelt. Ingrid heeft jarenlange ervaring opgebouwd in het maken van unieke kledingstukken die zijn gemaakt om perfect bij jouw lengte- en figuurtypes te passen.

Aarzel niet en plan een consult met Ingrids Couture voor persoonlijk advies en om te ontdekken wat Ingrid voor jou kan betekenen. Jouw garderobe zal stralen met de unieke en perfect passende kleding die speciaal voor jou en jouw lichaam wordt gemaakt. Ingrid staat voor u klaar! Neem contact op via het contactformulier in of telefonische met nummer: +31 6 39425499.

Ingrid Mulder

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou. Ik heb vele mensen geholpen om zich zelfverzekerd te voelen in hun kleding. Zo wil ik jou ook helpen je persoonlijkheid te weerspiegelen in wat je draagt, zodat je kunt stralen en jezelf zijn.

Neem contact op

Contactgegevens

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.