Contact

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar wat er voor u mogelijk is? Neem gerust contact met mij op via het contactformulier of de andere gegevens.

Wat mensen over
mij zeggen

In mijn ruim 40 jaar ervaring heb ik veel leuke klanten kunnen helpen zich goed te laten voelen in een kledingstuk. Bekijk hier een aantal recensies van klanten die ik heb mogen helpen.

Marijk Mandjes
Marijk Mandjes
30/04/2024
Als er iemand kan toveren met kleding die niet helemaal meer zit zoals het moet zijn is het Ingrid wel. Wat ben ik blij met mijn jasjes die weer helemaal als nieuw gedragen kunnen worden. Een topper👍👍
Anja Mulder
Anja Mulder
12/10/2023
Heeft u kledingstukken die nog nieuw in de kast hangen, die u niet meer passen en die u graag weer zou willen dragen? Neem dan contact op met deze creatieve duizendpoot. Het resultaat zal u verbazen! Ik was er heel blij mee.
Diana Van Iterson
Diana Van Iterson
11/07/2023
Ingrid heeft voor mij mijn lievelingsjas ‘nagemaakt’ waar ik uitgegroeid was. Ze besteedde veel aandacht aan het uitzoeken van stof en binnenvoering van de juiste kwaliteit. Ook luisterde ze goed naar mijn wensen, gaf ze adviezen om de jas nog mooier te maken en was ze zeer flexibel zodat ik de 3 ritten naar Zoetermeer steeds met een ander doel kon combineren. Bovenal is ze een ervaren vakvrouw die pas tevreden was toen ik tevreden was met het resultaat. Bedankt Ingrid! Ik ben erg blij met mijn ‘nieuwe oude’ jas!
Gabriella Bekman
Gabriella Bekman
07/06/2023
Ingrid is een zeer bekwame en ervaren vakvrouw. Zorgvuldig, creatief en vakkundig. Ze luistert naar haar klanten en denkt mee in de mogelijkheden.

Wie ben ik

Hallo ik ben Ingrid

Ik ben gepassioneerd door het ontwerpen en creëren van prachtige kleding die is afgestemd op jouw individuele behoeften. Hierbij begrijp ik hoe belangrijk het is om een kledingstuk te hebben dat perfect bij u past, en ik streef ernaar om mijn klanten kledingstukken te bieden die net zo uniek zijn als zij zelf. Ik ben trots om elke klant persoonlijke aandacht te geven en ervoor te zorgen dat hun ervaring met mij er een is van kwaliteit en tevredenheid.

Ingrid Mulder | Ingrid Couture

Gratis gesprek!

Weet u niet goed wat u wilt? Geen probleem, maak dan gebruik van dit gratis consultatie gesprek. Vul het contactformulier in of neem direct contact op.

Ingrid Mulder

Hallo, ik ben Ingrid en ik heet je welkom. Met ruim 40 jaar ervaring in de modewereld deel ik graag mijn kennis en expertise met jou.